Theo Ottenheijm - Verpakkingen en verpakkingssystemen


Verpakkingen  

Theo Ottenheijm Verpakkingen heeft ten behoeve van de genoemde dynamiek een uitgekiend assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen samengesteld, bestaande uit:

0.  Expeditiedozen & palletboxen
1. Post- & verzendverpakkingen
2. Palletstabilisatie
3. Tapes en overige sluitmiddelen
4. Productbescherming
5. Zakken
6. Identificatieproducten
7. Machines en hulpmaterialen

Voor het basisassortiment maken we gebruik van vaste leveranciers. We kiezen voor kwaliteit en dan met name stabiliteit van de kwaliteit. Het is voor u van het grootste belang te weten dat een verpakking die u gekozen heeft bij een volgende bestelling wederom aan dezelfde specificaties voldoet. Het is immers niet echt efficiƫnt om telkens weer uit te zoeken of een product voldoet of niet.
Daarom voeren wij  een groot deel van onze basisverpakkingen onder ons eigen label ThOP. ThOP verpakkingen zijn verpakkingen die het predicaat gewoon goed verdienen. Hieronder verstaan we dat deze verpakking niet is uitgevoerd met onnodige toeters en bellen of een gouden randje, maar ook niet zo goedkoop is uitgevoerd dat uw product onvoldoende is beschermd of dat additionele maatregelen nodig zijn om uw product veilig op de plaats van bestemming te krijgen. Kortom: een ThOP verpakking is gewoon wat u er van verwachten mag.

Ons basisassortiment kenmerkt zich door stabiele kwaliteit, vaste verpakkingseenheden en een heldere vaste codering ,waardoor bestellen eenvoudig en foutloos mogelijk is. Bovendien is ons basisassortiment uit voorraad leverbaar.

  

Dynamisch verpakt