Theo Ottenheijm - Verpakkingen en verpakkingssystemen


Logistiek

Buiten verpakkingen en verpakkingsmaterialen biedt Theo Ottenheijm Verpakkingen u de mogelijkheid om onze leveringen af te stemmen op uw wensen.

Samengestelde leveringen uit ons basisassortiment, maar ook Just in Time, Two-Bin en POD systemen of andere logistieke oplossingen kunnen in samenspraak met onze medewerkers worden uitgewerkt. Dat betekent voor u een beperking van uw voorraad, wat besparingen oplevert op het gebied van ruimte, rente, maar ook het risico van te hoge voorraden.

Ook bestelgemak staat bij ons hoog in het vaandel. Vaste productcoderingen, klantspecifieke bestelbonnen en een internetcatalogus behoren tot de diensten van Theo Ottenheijm Verpakkingen.

Als laatste vinden wij het van het grootste belang dat ook de administratieve afhandeling van orders conform wens worden uitgevoerd. Graag voorzien wij uw bestelling van de gewenste orderreferentie. Ook kunnen wij project-, order- of afdeling gebonden leveren en factureren. Dat maakt het doorbelasten en controleren voor u een stuk eenvoudiger!

Kort samengevat: u kunt op een adres terecht voor al uw verpakkingen en materialen. Dat betekent één aanspreekpunt, één zending en ook één factuur. Naast gemak levert dit ook aantrekkelijke kostenbesparingen op. Met Theo Ottenheijm Verpakkingen haalt u een partner in huis, die samen met u steeds weer zoekt naar de beste oplossing ter ondersteuning van uw werkzaamheden.  Mocht u meer willen weten, dan lichten wij dat graag persoonlijk toe!

Dynamisch verpakt