Theo Ottenheijm - Verpakkingen en verpakkingssystemenVerpakkingssystemen

Naast de materialen levert Theo Ottenheijm Verpakkingen u een compleet assortiment verpakkingssystemen. Dit pakket bestaat uit:

1. Half automatische palletwikkelmachines
2. Vol-automatische palletwikkelmachines
3. Omsnoeringsmachines
4. Dozensluitmachines
5. Dozenopzetmachines
6. Palletkantelaars
7. Horizontaalwikkelaars
8. Palletiseerrobots
9. Paktafels en rollenbanen
10. Seal en krimpsystemen

Het uitgangspunt bij het selecteren van machines voor onze relatie is eenvoudig. Technisch is alles te maken, het gaat er echter om wat de functie van een machine in een organisatie is of kan zijn. Theo Ottenheijm Verpakkingen ondersteunt haar klanten bij het analyseren van het verpakkingsproces en zoekt samen met u hoe een verpakkingsmachine kan bijdragen in het succes van uw bedrijf.

Als verkopers van verpakkingssystemen zijn wij geautoriseerd dealer van Robopac, Robopac systemi, Orgapack, Comarme en Premier.

Ook bij systemen vormt kwaliteit de basis. Een verpakkingssysteem moet immers gewoon werken. Daarom werkt Theo OttenheijmVerpakkingen samen met gerenommeerde merken en bedrijven die snel kunnen leveren, maar vooral ook beschikken over goede servicemensen die in geval van nood snel ter plaatse kunnen zijn en het probleem op kunnen lossen. Voor al onze merken heeft ons onderhouds-bedrijf de belangrijkste onderdelen aan boord van de service auto’s. De overige onderdelen zijn in Nederland voorradig

Dynamisch verpakt