Theo Ottenheijm - Verpakkingen en verpakkingssystemen


Ontwerp & Advies

Naast het leveren van materialen, dienen wij u graag van advies op het gebied van verpakkingen en systemen. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het grafische ontwerp, van uw verpakking of display. Zo leveren wij bedrukte dozen, variërend van flexo of offsetbedrukt, displays, bedrukte kunststof verpakkingen zoals bijvoorbeeld draagtassen. Ook leveren wij u graag uw eigen bedrukt tape met logo of andere boodschap: een perfecte vorm van reclame!

Maar ook op het gebied van de uitvoering van een verpakking kunnen wij u adviseren. Naast ons standaard assortiment kunt u bij ons terecht voor uw dozen op maat, variërend van 10 tot 10.000 stuks of voor een doos met speciale uitvoering, bijvoorbeeld voorzien van speciale sluitingen of buffers.

Samen met u bekijken wij welke oplossing(en) in uw specifieke situatie de beste is. Dat kan bijvoorbeeld ook betekenen dat uw medewerkers door ons ondersteund kunnen worden bij het vaststellen van de meest effectieve en efficiënte wijze van verpakken. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en worden voortdurend bijgeschoold. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van kennis van onze leveranciers, maar ook van de afdeling opleidingen van het Nederlands Verpakkings Centrum (NVC). Mocht het onverhoopt voorkomen, dat Theo Ottenheijm Verpakkingen niet in staat is de oplossing te verzorgen, dan zoeken wij de benodigde kennis voor u of  brengen wij u in contact met onze relaties.
Met het uit handen geven van uw probleem aan verpakkingsspecialisten kunt u uw kostbare tijd immers besteden aan uw eigen specialisme.

Dynamisch verpakt